OPORTUNITATI

"Saptamana Europeana a Regiunilor si Oraselor" 2017 (EWRC) - deschiderea inregistrarilor pentru participare la seminarii si conferinte

Comisia Europeana a deschis înscrierile online pentru participarea la „Saptamâna Europeana a Regiunilor si Oraselor”(EWRC), eveniment care se va desfasura la Bruxelles în perioada 9 - 12 octombrie 2017. Pentru înscrieri si detalii privind dezbaterile si conferintele celor 28 de parteneriate regionale organizate de 170 regiuni si orase, 19 ateliere de lucru din cadrul „Meeting Place” (Comitetul Regiunilor si partenerii sai, retele si asociatii, universitati) si seminariile organizate de Comisia Europeana, este accesibil urmatorul link: http://ec.europa.eu/regional_ policy/regions-and-cities/ 2017/index.cfm .
 
Conferintele si seminariile editiei 2017 se vor desfasura sub titlul generic: „Regiunile si orasele lucreaza pentru un viitor mai bun”.
 
În programul din acest an, pentru cei care doresc sa participe si se deplaseaza la Bruxelles, se regaseste 2 seminarii în care sunt implicate 2 consilii judetene, respectiv: seminarul “Go local! – Best practices on sustainable food policy at local level”,cod 11A65, 11 octombrie, 9.00-10.45, CJ Harghita, si seminarul „Food and gastronomy as innovation drivers for more resilient regions”, cod 11A98, 11 octombrie, 14.00-17.00, CJ Sibiu.
 
Înregistrarile pentru participare sunt posibile DOAR on-line, nu se accepta înscrierea pe loc si nici participarea la evenimente pentru care nu s-a individualizat înscrierea. Aplicarea pentru un anumit seminar nu implica automat si confirmarea participarii, raspunsul organizatorilor este trimis ulterior. Înregistrarea în grup NU este posibila si nici folosirea aceleasi adrese de email.
Participarea la seminarii si conferinte este gratuita, dar costurile deplasarii la Bruxelles nu sunt acoperite de organizatori.

Despre UNCJR

Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România este o organizaţie neguvernamentală care reuneşte pe baza liberului consimţământ, Consiliile Judeţene din România, ca autoritati ale administratiei publice locale.Citeste mai multe