OPORTUNITATI

Propunere de proiect, programul Erasmus+, Grecia

Centrul pentru bolilor cronice "Agios Vlasios" din Livadeia, Grecia, organizatie non-profit care are ca scop îngrijirea vârstnicilor prin oferirea de tratament, afectiune si îngrijire oamenilor suferinzi, cauta parteneri pentru o propunere de proiect „Erasmus +″/Serviciul European de Voluntariat. Propunerea are în vedere serviciul de voluntariat pentru persoanele în vârsta care cauta calitatea vietii în cadrul centrului prin activitati zilnice, cum ar fi diferite activitati de artizanat si mestesugarit, muzica, îngrijire personala, etc.
 
Parteneri cautati: acest proiect poate include tineri cu mai putine oportunitati sociale, economice sau geografice. Grup tinta – tineri între 18-30 ani, dispusi sa urmeze programul zilnic, capabili sa creeze activitati cu materiale simple prin folosirea mâinilor, cu spirit deschis, independent si responsabil, cu o puternica motivatie pentru munca în mediul international al tineretului si cu abilitati de comunicarea interculturala cu persoanele în vârsta, motivati sa învete expresii de baza grecesti într-un timp scurt, capabili sa comunice în limba engleza, (optional) sa stie sa cânte la un instrument muzical.
Data limita pentru manifestarea interesului: 10.01 2018
ContactSotiris Saridakis, [email protected]
O fisa de prezentare se regaseste în anexa.(click aici)
 

Despre UNCJR

Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România este o organizaţie neguvernamentală care reuneşte pe baza liberului consimţământ, Consiliile Judeţene din România, ca autoritati ale administratiei publice locale.Citeste mai multe