OPORTUNITATI

Propunere de proiect, programul Erasmus+, Collge Notre Dame, Franta

„Collège Notre Dame″, scoala preuniversitara din localitatea Marvejol, regiunea Occitanie, Franta, cauta parteneri interesati sa participe la un proiect în cadrul cererii „Erasmus+″, actiunea-cheie 2: „Cooperare pentru inovare si schimb de bune practici″/componenta - „Parteneriate strategice″. Liceul îsi propune sa fie liderul de proiect.
 
Proiectul ar trebui sa se concentreze pe tema albinelor în contextul conservarii mediului, cetateniei active, patrimoniului mostenit, etc. Scopul este de a analiza atât situatia actuala, dar si provocarile viitoare. Scoala are deja posibilitatea de a crea un parteneriat cu o asociatie locala ("Le Clos du Nid") care se implica în integrarea persoanelor cu handicap, inclusiv prin activitati de apicultura. Diverse activitati pentru elevi ar putea fi prevazute ca fiind parte din proiect (realizari fotografice, productie digitala, întâlniri cu profesionisti din domeniu, comunicare, notiuni de introducere în apicultura, crearea unei campanii de conservare, etc.)
 
Parteneri cautati: scoli europene de nivel preuniversitar interesate de subiect (vor fi implicati copii cu vârste cuprinse între 11 si 15 ani).
 
Data limita pentru manifestarea interesului: înainte de decembrie 2017
Contactdna Myriam GIBELIN, profesor de biologie, tel: +33 6 72 96 72 54,[email protected]
 
Fisa de prezentare se regaseste în anexa.(click aici)

Despre UNCJR

Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România este o organizaţie neguvernamentală care reuneşte pe baza liberului consimţământ, Consiliile Judeţene din România, ca autoritati ale administratiei publice locale.Citeste mai multe