OPORTUNITATI

Propunere de proiect din Polonia - retele de orase

Primăria din Sosnowiec (Polonia) caută parteneri (autorități locale sau ONG susținute de autorități locale) pentru un proiect de rețele de orașe înfrățite cu titlul "Join a Society, Aware citizens, active local communities", ce va fi depus la următorul termen al viitorului program Europa pentru cetățeni 2014-2020.

Mai multe informații despre ideea de proiect și aplicant în documentul atașat.(click aici)
 
Posibilii parteneri interesați de o cooperare sunt rugați să contacteze direct inițiatorul, la adresa de mail indicată.

 
 
 
Punctul Europa pentru cetățeni
Centrul de Cercetare și Consultanță în Domeniul Culturii
str. Barbu Delavrancea 57, sector 1, București, 011353
Tel / fax: 021 316 60 60; 021 316 60 61
 
 
Punctul Europa pentru cetăţeni (PEC) este un birou de promovare în România a Programului Europa pentru cetăţeni al Uniunii Europene.
PEC funcţionează în cadrul Departamentului pentru Programe Europene din Centrul de Cercetare şi Consultanţă în Domeniul Culturii şi face parte din reţeaua europeană a punctelor de informare.
Misiunea PEC este să faciliteze accesul potențialilor aplicanți din România la finanţările Programului Europa pentru cetăţeni prin: informaţii actualizate despre oportunităţile existente, sprijin în găsirea de parteneri europeni pentru cooperare, asistenţă tehnică gratuită în completarea dosarelor şi promovarea proiectelor finanţate .
 
 

Despre UNCJR

Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România este o organizaţie neguvernamentală care reuneşte pe baza liberului consimţământ, Consiliile Judeţene din România, ca autoritati ale administratiei publice locale.Citeste mai multe