OPORTUNITATI

Propunere de parteneriat, Spania - urgenta manifestare a interesului pentru un proiect privind noi competente pentru adulti - programul EaSI

Sea-Teach S. L. din Spania (Mallorca), cauta un coordonator de proiect pentru o aplicatie ce urmeaza sa fie depusa la cererea deschisa a programului EaSI “Upskilling Pathways: New Opportunities for Adults” – referinta VP/2017/011’’. O fisa de prezentare a cererii va fost trimisa prin nota de informare din 8 mai a.c.
Sea-Teach este o IMM care opereaza în sectoarele de turism si maritim din 1999, foarte activa în gestionarea si participarea la proiecte europene, din 2011 coordonând 5 proiecte “Erasmus” – masura “Parteneriate strategice”. Recent, Sea Teach a scris si coordonat un proiect “Erasmus” care a vizat validarea competentelor si filiere de competente.
Sea-Teach cauta în special autoritati locale.
Termen-limita pentru depunerea aplicatiilor: 30/06/2017; partenerii potentiali, interesati de aceasta propunere, sunt rugati sa-si manifeste interesul cat mai rapid.
Contact: tel. 0034 971 64 84 29/ 0034 626090664 / e-mail: [email protected] / www.sea-teach.com
Fisa de prezentare se regaseste în anexa.(click aici)

Despre UNCJR

Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România este o organizaţie neguvernamentală care reuneşte pe baza liberului consimţământ, Consiliile Judeţene din România, ca autoritati ale administratiei publice locale.Citeste mai multe