OPORTUNITATI

Propunere de parteneriat Franta - retele de actiune locala in orase, programul UrbactMetropola Rouen Normandie (organizatie locala care reprezinta 71 de orase din Normandia, Franta) cauta parteneri pentru a constitui un consortiu în vederea depunerii unei aplicatii la cererea deschisa Urbact “call for action planning network”. O fisa de prezentare a cererii a fost realizata de Biroul UNCJR Bruxelles si transmisa la 15 ianuarie a.c. Data limita pentru depunerea aplicatiilor: 17 aprilie 2019.
Partenerii eligibili sunt orase interesate sa lucreze în parteneriat pe tema shimbarilor climatice. Obiectivul proiectului este ca fiecare partener implicat sa dezvolte/creeze un plan de actiuni pentru reducerea emisiilor de CO2 la nivel local. Fisa de prezentare a propunerii este anexata acestui mesaj. Contact pentru detalii si manifestarea interesului: [email protected], chargé de mission, Bureau de Bruxelles, Région Normandie, Tel: + 33/231.06.98.17.

Despre UNCJR

Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România este o organizaţie neguvernamentală care reuneşte pe baza liberului consimţământ, Consiliile Judeţene din România, ca autoritati ale administratiei publice locale.Citeste mai multe