OPORTUNITATI

Propunere de parteneriat Erasmus +, Italia, componenta Parteneriate strategice

„IDC - International Development Consortium”, organizatie non-profit din Milano, Italia, cauta parteneri pentru un proiect „Erasmus+", componenta Parteneriate Strategice.
IDC cooperează cu organisme publice si private, IMM-uri si organizații non-profit în diferite domenii, de exemplu planuri de dezvoltare locala, proiecte de cercetare si dezvoltare, sprijin pentru internationalizarea IMM-urilor, proiecte educationale si sociale, initiative pentru tineret si sport etc. IDC are o buna experienta în proiecte finantate de catre UE, în special în sectoarele tineretului si sportului.
Titlul propunerii de proiect: „Easy School for Young Students (E.S.Y.)”
Proiectul vizeaza schimbul de experienta si transferul celor mai bune practici în domeniul prevenirii parasirii timpurii a scolii de catre tineri. Obiectivele specifice ale proiectului vor fi crearea unei retele europene a organizatiilor active în domeniul combaterii parasirii timpurii a scolii si transferul abordarii/metodologiei în combaterea esecurilor din educatie prin sport (de exemplu, fotbal).
Parteneri cautati: organizatii implicate in combaterea parasirii timpurii a scolii si autoritati publice locale care au experienta in proiecte europene.
Mai multe detalii în fisa de prezentare din anexa.(click aici)
Contact pentru manifestarea interesului si detalii: Emiliano Crotti, [email protected], tel: +39/02/6672181
Termenul limita pentru manifestarea interesului: 15 iulie a.c.

Despre UNCJR

Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România este o organizaţie neguvernamentală care reuneşte pe baza liberului consimţământ, Consiliile Judeţene din România, ca autoritati ale administratiei publice locale.Citeste mai multe