OPORTUNITATI

Portalul UE privind achizitiile publice electronice zilnice (TED) a creat o subpagina speciala pentru ofertele legate de Covid-19Portalul UE privind achizitiile publice TED (Licitații electronice zilnice) a creat o subpagina speciala pentru ofertele legate de Covid-19.
Scopul acestei pagini este de a facilita accesul la licitatiile legate de actuala criza sanitara. O lista completa a ofertelor legate de acest subiect este acum disponibila, oferind acces la licitatiile guvernelor nationale si regionale. Lista furnizata este clasificata dupa titlu, tara, data publicarii si termenul limita, inclusiv link-uri catre specificatiile licitatiei respective.

Accesibila publicului, functia de cautare a TED poate fi utilizată pentru filtrarea „Vocabularului comun al achizitiilor” sau a tarii si pentru editarea/modificarea solicitarii prin adaugarea altor criterii, salvarea cautarilor sau obtinerea de notificari cu privire la ofertele noi. Rezultatul ofertelor anterioare legate de COVID-19 poate fi consultat si pe acest link. În acest context, lista ofertelor evidentiaza achizitiile publice în domeniul echipamentelor medicale, reflectând astfel nevoile serviciilor si autoritatilor de sanatate.  

Despre UNCJR

Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România este o organizaţie neguvernamentală care reuneşte pe baza liberului consimţământ, Consiliile Judeţene din România, ca autoritati ale administratiei publice locale.Citeste mai multe