OPORTUNITATI

Cerere de propuneri de proiecte "Sprjin pentru masurile de informare privind Politica Agricola Comuna pentru anul 2018"

Comisia Europeana a lansat pe 10 octombrie 2017 cererea de propuneri de proiecte “Sprijin pentru masurile de informare privind Politica Agricola Comuna (PAC) pentru anul 2018”.
 
Bugetul total al cererii: 4.000.000€, maximum 60% din costurile eligibile si 500.000€/proiect
 
Data limita pentru depunerea aplicatiilor: 15 decembrie 2017.
 
Public-tinta: publicul larg (în special tinerii din zonele urbane - elevii, studentii si profesorii), fermierii si partile interesate care activeaza în zonele rurale/agricole. Ar trebui asigurat un grad mai mare de cunoastere a contributiei PAC la sprijinirea cresterii economice a zonelor rurale, în special a IMM-urilor. Ar trebui promovata contributia adusa prin intermediul programelor de dezvoltare rurala, prin care UE investeste aproape 100 de miliarde de euro în perioada 2014-2020 pentru dezvoltarea zonelor rurale europene.
 
Eligibilitate: autoritatile publice locale/judetene sau nationale, ONG-uri, asociatii, universitati, centre de cercetare, societati private, etc., iar activitatile trebuie sa aibe caracter multiregional, national sau european (parteneri din minimum 2 state membre).
 
Fisa de prezentare a cererii se regaseste în anexa.(click aici)

Despre UNCJR

Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România este o organizaţie neguvernamentală care reuneşte pe baza liberului consimţământ, Consiliile Judeţene din România, ca autoritati ale administratiei publice locale.Citeste mai multe