OPORTUNITATI

Cerere de propuneri de proiecte 2017, Sprijin pentru actiunile de informare privind politica de coeziune a UE

Comisia Europeana, Directia Generala Politica Regionala si Urbana, a deschis pana la 16 octombrie a.c. o cerere de propuneri de proiecte.
 
Obiectivul principal este de a oferi sprijin pentru elaborarea si difuzarea de informatii si de continut privind politica de coeziune a UE
Politica de coeziune ofera investitii în toate regiunile din UE pentru a sprijini crearea de locuri de munca, competitivitatea întreprinderilor, cresterea economica, dezvoltarea durabila si îmbunatatirea calitatii vietii cetatenilor în cele 276 de regiuni ale UE. Aceste investitii - care reprezinta o treime din bugetul total al UE - contribuie la realizarea prioritatilor politice ale UE. Ele reprezinta dovada cea mai concreta a impactului UE în viata de zi cu zi a milioane de cetateni.
 
Titlul cererii:  „Sprijin pentru actiunile de informare privind politica de coeziune a UE
 
Eligibilitate: entitati juridice infiintate intr-un stat membru al UE, spre exemplu - autoritati publice locale, regionale si nationale, care nu au rol de autoritati de management, ONG-uri, universitati, alte institutii de invatamant, organizatii mass-media/agentii de presa (televiziune, radio, presa scrisa, presa online, noile mijloace de comunicare, o combinatie de diferite mijloace media), centre de cercetare si grupuri de reflectie, etc.
 
Bugetul total al cererii: 4.000.000 €; 80% din totalul costurilor eligibile.
Durata orientativa a actiunilor ar trebui sa fie de 12 luni (1 februarie 2018-31 ianuarie 2019).
 
Textul oficial al cererii in limba romana se regaseste in anexa.(click aici)
 

Despre UNCJR

Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România este o organizaţie neguvernamentală care reuneşte pe baza liberului consimţământ, Consiliile Judeţene din România, ca autoritati ale administratiei publice locale.Citeste mai multe