OPORTUNITATI

Cerere de propuneri a Comisiei Europene - program de formare pentru Hub-uri digitale si de inovare

Comisia Europeana cauta organizatii/entitati din Bulgaria, Croatia, Cipru, Estonia, Letonia, Lituania, Malta, Polonia, Republica Ceha, România, Slovenia, Slovacia, Ungaria care doresc sa se implice in initiativa “Digital Innovation Hub” (DIH)”. 30 de organizatii din 8 tari dintre cele mentionate mai sus vor beneficia de un program de pregatire condus de PwC şi Oxford University Innovation (Oxentia) pentru a deveni hub-uri digitale si de inovare care sa poata sprijini startup-urile din regiune.
Programul va oferi formare, ateliere de lucru si îndrumare privind abilitatile de dezvoltare a afacerilor si activitatile durabile care pot fi întreprinse, incluzând identificarea oportunitatilor de finantare din acest domeniu. Acesta se va baza pe cele mai bune practici identificate de catre alte centre digitale de inovare din Europa, capitalizând cunostintele si experienta de ultima generatie ale PwC si respectiv Oxford University.
Eligibilitate:
    universitati, centre de cercetare sau centre tehnologice, in special centrele de competente,
    Incubatoare si acceleratoare care ajuta startup-urile sa se dezvolte,
    clustere si asociatii din domeniul privat,
    autoritati publice care constientizeaza importanta inovarii si dezvolta planuri de specializare inteligenta.
Data limita pentru aplicare: 22 octombrie 2017; dupa o prima selectie, o serie de interviuri desfasurate in octombrie si noiembrie 2017 vor determina cei 30 de câstigatori. Anuntarea acestora va fi facuta în decembrie 2017.
Informatiile detaliate si formularul de aplicare (disponibil doar in engleza) se pot regasi la adresahttps://ec.europa.eu/eusurvey/ runner/ApplicationForm.
Informatii europene privind Hub-urile digitale si de inovare:
Raportul din 2017 al Grupului de Lucru al CE - https://ec.europa.eu/futurium/ en/system/files/ged/dei_ working_group1_report_ june2017_0.pdf  
Contact pentru aceasta cerere: [email protected]   

Despre UNCJR

Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România este o organizaţie neguvernamentală care reuneşte pe baza liberului consimţământ, Consiliile Judeţene din România, ca autoritati ale administratiei publice locale.Citeste mai multe