OPORTUNITATI

Cerere de contributii: evenimentul EUROPE DAY 2020 - organizare virtuala a evenimentuluiEchipa organizatoare a evenimentului “Europe Day 2020” din cadrul Comitetului European al Regiunilor (CoR) anunta deschiderea unei cereri de candidaturi pentru participarea autoritatilor locale, provinciale si regionale la aceasta manifestare. Tema ZIUA EUROPEI 2020, „unitate”, este mentinuta (a devenit chiar mai relevanta în contextul actual), Declaratia Schuman fiind celebrata.
Asadar, actiunile se vor desfasura ONLINE!

Prin urmare, CoR a creat o pagina dedicata evenimentelor, cu o agenda pentru ZIUA EUROPEI virtuala, care contine diverse materiale audiovizuale (marturii video ale membrilor COR/Young Elected Politicians, prezentarea COR ca poveste animata, un trailer intitulat „Împreună CU regiunile si orase suntem Europa”, un quiz, etc., si va promova, de asemenea, evenimentul pentru publicul interesat prin intermediul Social Media (Twitter, Facebook, Instagram).
Întrucât întotdeauna autoritatile locale si regionale sunt partenerii-cheie ai acestui eveniment, s-a lansat o cerere de candidaturi care poate fi vizualizata aici. Data limita pentru depunerea acestora este 20 aprilie 2020. Echipa organizatorilor asteapta povesti creative si materiale video, iar adresa de contact pentru alte detalii sau comunicari diferite ramane aceeasi:  [email protected].

Despre UNCJR

Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România este o organizaţie neguvernamentală care reuneşte pe baza liberului consimţământ, Consiliile Judeţene din România, ca autoritati ale administratiei publice locale.Citeste mai multe