OPORTUNITATI

Urgent: propunere de parteneriat Erasmus+, Parteneriate strategice, educatia scolara/istorie, Cipru

„ARTos Foundation" din Cipru cauta parteneri pentru a depune o propunere de proiect „Erasmus+", actiunea-cheie 2: http://ec.europa.eu/ programmes/erasmus-plus/ opportunities-for- organisations/innovation-good- practices/strategic- partnerships_en.  
 
Titlul proiectului:“hisTOrY: An innovative toy-based educational tool for History”
 
Scopul parteneriatului este de a dezvolta un instrument pedagogic innovator pentru învatarea istoriei într-o maniera ludica, cu ajutorul jucariilor si analizarea evolutiei acestora în ultimele 2 secole. Instrumentul creat poate fi disponibil în incinta scolii, sub forma unui raft cu carti de desene animate în care vor exista jucarii imprimate în 3D si tablete. Copiii vor avea posibilitatea sa calatoreasca in trecut utilizand tabletele unde clipurile video si audio vor interfera pentru a oferi mai multe informatii istorice. Vor fi, de asemenea, introduse jocuri diferite, acestea vizând obiective specifice.
 
Parteneri cautati: scoli, experti în realitatea virtuala si creativa, sociologi, specialisti in istoria secolului 20, etc.
 
Data manifestarii interestului: 16 martie a.c.; termenul-limita pentru depunerea aplicatiiei: 29 martie 2017
 
Contact pentru detalii si manifestarea interesului: dl Kyriakos SofroniouSofia Foundation+35797904640,kyriakossofroniou@gmail.com
Fisa de prezentare se regaseste în anexa.(click aici)
 

Despre UNCJR

Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România este o organizaţie neguvernamentală care reuneşte pe baza liberului consimţământ, Consiliile Judeţene din România, ca autoritati ale administratiei publice locale.Citeste mai multe