OPORTUNITATI

Tineret - propunere de parteneriat din Portugalia, programul "Erasmus+"„Contextos”, entitate portugheza din localitatea Faro, constituita în 2016 sub forma unei cooperative, cauta parteneri pentru un proiect ce va fi depus ca propunere pentru cofinantare prin actuala cerere „Erasmus+” 2019, actiunea-cheie 1. O fisa de prezentare a cererii „Erasmus+” 2019 a fost transmisa de la Biroul Bruxelles la 7 noiembrie a.c.
Scopul general al Contextos este sa promoveze si sa sprijine responsabilizarea generatiilor de tineri ca o piatra de temelie a proceselor de schimbare în societate. Pentru a raspunde unei astfel de provocari, cooperativa organizeaza si dezvolta instruiri, proiecte si activitati în retea pentru a ajuta tinerii sa-si sporeasca cunostintele, abilitatile si competentele, promovând astfel o generatie de cetateni care sa poata combina, în actiunile lor, profesionalismul si responsabilitatea sociala. Titlul propunerii de proiect: „Youth Work Today: Skills & Methods for Non-Formal Education Activities” Scopul proiectului: formare de 9 zile pentru tinerii lideri, animatorii sau lucratorii din domeniul tineretului în vederea dezvoltarii competentelor acestora. Toti participantii vor primi certificatul Youthpass dupa finalizarea cu succes a instruirii. Data limita pentru manifestarea interesului: 07.01.2019 Contact pentru detalii si manifestarea interesului: Maria Chatzidionysiou, evs@contextos.org.pt O fisa de prezentare se regaseste in anexa.

Despre UNCJR

Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România este o organizaţie neguvernamentală care reuneşte pe baza liberului consimţământ, Consiliile Judeţene din România, ca autoritati ale administratiei publice locale.Citeste mai multe