OPORTUNITATI

Propunere de parteneriat, Spania, proiect From cultural heritage to an innovation hub/Orizont 2020 sau cooperare teritoriala, cooperare culturala

Consiliul local Bergueda din Catalonia (Spania) cauta parteneri pentru propunerea de proiect „From cultural heritage to an innovation hub”. (Comarca Bergueda este o regiune traditionala din nordul privinciei Barcelona care reuneste mai multe asezari rurale si montane si are o pupulatie de aproximativ 38.000 locuritori.)
 
Parteneri eligibili: entitati publice si private care au un patromoniu industrial similar si sunt interesate sa-l reevalueze pe baza conceputului «triple helix»: inovare, antreprenoriat si cultura.
 
Scopul proiectului este sa promoveze un hub cultural al cotidianului si unul al mass-mediei. În plus, se urmareste stimularea companiilor de tip start-up si crearea unui incubator conectat cu mediul academic si de afaceri. Programe posibile pentru depunerea aplicatiei: Orizont 2020, Cultura/patrimoniul cultural si Cooperarea teritoriala.
 
Contact pentru detalii si manifestarea interesului: Eduard Barcons, Consiliul local Bergueda,barconsce@adbergueda.cat, tel: +34 659 77 02 22.
 
Fisa de prezentare se regaseste în anexa.(click aici)

Despre UNCJR

Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România este o organizaţie neguvernamentală care reuneşte pe baza liberului consimţământ, Consiliile Judeţene din România, ca autoritati ale administratiei publice locale.Citeste mai multe